Krafttak mot kreft

Ringeriksrussen 2021 støtter aksjonen Krafttak mot kreft. Dette året er aksjonen heldigital, så alle oppfordres til å gi via Vipps 421070.

Ny nettadresse

I løpet av mars vil alle videregående skoler i Viken fylkeskommune få nye nettadresser. Da finner du vår skole på adressen viken.no/ringerike-vgs.

Danselinje -noe for deg?

Høsten 2021 får skolen et helt nytt tilbud: Da starter vi opp med en danselinje! Vi håper at mange er interessert i å søke seg inn på et spennende og kreativt utdanningsprogram.

Skolegensere

En ungdomsbedrift i klasse 1SSRA tilbyr nå skolegensere for salg.

Slik ser skolen vår ut

Denne vinteren skulle vi gjerne ha ønsket kommende elever og andre nysgjerrige velkommen på besøk. Inntil videre må vi nøye oss med å gi noen glimt fra det flotte skolebygget vårt.

UngData-undersøkelse i uke 10

Ringerike videregående skal gjennomføre UngData-undersøkelsen rett etter vinterferien. Undersøkelsen gjennomføres på alle trinn.

Praksisstudenter fra USN

I perioden frem til påske har skolen 6 praksisstudenter fra USN. Studentene får ansvar for å planlegge og gjennomføre undervisningsopplegg i samarbeid med sine veiledere.

Jakten på læreplassen 2021

Onsdag 20. januar hadde elevene på Vg2 yrkesfag temadag om å finne læreplass.

Søke skoleplass til høsten?

Alle elever i Viken kan søke på alle de fylkeskommunale videregående skolene i Viken. For skoleåret 2021/2022 skal inntaket til Vg1 følge en nærskoleordning.

Første dag med åpen kantine

Mandag 18. januar kunne vi endelig åpne skolens nye kantine. Det er allerede blitt et populært tilbud hos elever og ansatte.