Første dag med åpen kantine

Mandag 18. januar kunne vi endelig åpne skolens nye kantine. Det er allerede blitt et populært tilbud hos elever og ansatte.

Husk fristen for privatisteksamen!

Fristen for å melde seg opp til eksamen for privatister, lærlinger og praksiskandidater er 1. februar.

Velkommen til ny kantine!

Vår nye kantine  åpner mandag 18. januar 2021

Skole og korona – hvem avgjør om skolen skal stenge?

– Viken fylkeskommune som skoleeier har ikke myndighet til å stenge en skole. Den beslutningsmyndigheten ligger til lokal helsemyndighet og ikke til fylkeskommunen eller den enkelte skole.

Skoleplasser på Ringerike vgs høsten 2021

Vi gleder oss til å ta imot søkere til skoleplasser på Ringerike vgs høsten 2021. Søknadsfristen for ordinært opptak er 1. mars.

Utdanningsvalg i Ringeriksregionen

Rådgiverne på Ringerike vgs har samarbeidet med Hønefoss vgs om informasjonsfilmen 'Utdanningsvalg i Ringeriksregionen'.

Eksamensresultater og klage for privatister

Klagefrist for privatisteksamener (skriftlig eksamen) er 15. januar 2021.

Informasjon om fagvalg Vg1 og Vg2

I løpet av desember har Morten Hansen gjennomført fagvalginfo via Teams for elever. I forbindelse med dette har han også laget et par videopresentasjoner av mulighetene for ulike fagvalg ved Ringerike videregående skole.

Ledere og administrativt ansatte har flyttet inn i nytt bygg

Fredag 18. desember var en merkedag for ledere og administrativt ansatte på Ringerike videregående skole: For første gang på to og et halvt år skal alle få sitte i samme bygg!

Åpningsfest på Alternativ opplæring

De aller første elevene har flyttet inn i nye lokaler denne uken, og det ble markert med åpningsfest for elever og ansatte på studiespesialisering med hverdagslivstrening (Alternativ opplæring).