Covid-19 er ikke påvist på Ringerike videregående skole

Søndag kveld 30. august har kommuneoverlegen bekreftet at det allikevel ikke er påvist Covid-19 hos en elev ved Ringerike videregående skole. Det er derfor ikke behov for karantene eller andre tiltak på skolen nå.

Koronavirus - Klikk for stort bildeKorona-virus CDC/Unsplash

Følgende pressemelding ble sendt ut fra kommuneoverlegene i Ringerike, Jevnaker og Hole kommuner søndag kveld: "Pasienten med mistenkt corona-sykdom i Hole kommune er nå utenfor mistanke. Etter varsling om positivt svar på pasienten i dag, ble smittevernssporing og tiltak igangsatt etter gjeldende rutiner. Dette ble gjort i et samarbeid mellom Hole, Ringerike og Jevnaker kommune. Utover dagen får vi vite at det foreligger usikkerhet rundt prøveresultatet, og personen blir da øyeblikkelig testet igjen på legevakten. Svaret som nå foreligger viser at man IKKE har påvist covid-19 hos pasienten. Familien, legevakt, skole og smitteoppsporere er informert om situasjonen. Restriksjoner med karantene og andre tiltak er dermed avsluttet."

Vi er lettet og glade over å kunne melde at alle elever og ansatte dermed kan møte til undervisning som normalt mandag 31. august!