Endringer i skolehverdagen i uke 1 og 2

Koronavirus - Klikk for stort bildeKorona-virus CDC/Unsplash  

Søndag 3. januar kom det melding om nasjonale innstramminger som en følge av økt koronasmitte i samfunnet. Dette kommer også til å påvirke skolehverdagen ved Ringerike videregående skole de neste par ukene.

Vi hadde gledet oss til å ønske alle velkommen til et flunkende nytt skolebygg når elevene kommer tilbake etter juleferie tirsdag 5. januar, men inntil videre må vi fortsatt legge opp til at vi er færre på skolen enn vanlig. 

Endringer i skolehverdagen 5.-18. januar

Alle de videregående skolene i landet skal de neste to ukene forholde seg til rødt nivå for smitteverntiltak. Det innebærer blant annet at det er strengere krav til at elever og ansatte skal holde 1 m avstand i alle situasjoner. Selv om vi har fått langt bedre plass i våre nye lokaler i sentrum, innebærer dette dessverre at vi ikke kan ha alle elever og ansatte på skolen samtidig. I denne perioden utsetter vi også åpningen av ny kantine, og legger fortsatt til rette for økt bruk av hjemmekontor for ansatte. 

Vanlig undervisning for elever på yrkesfag og AO

Elever på Hverdagslivstrening (AO) møter på skolen hver dag. Det samme gjør elevene på yrkesfag (salg/service/reiseliv) Vg1 og Vg2, og utplassering i bedrift gjennomføres som vanlig dersom det ikke kommer beskjed om noe annet.

For de øvrige elevene vil det bli en kombinasjon av undervisning på skolen og digital undervisning. Se plan for dette under.

Rullering for elever på studieforberedende programmer

Elevene på ST/ID/MU vil gjennomføre trinnvis rullering i uke 1 og 2, slik det fremgår av tabellen under. 

Rullering for ST/ID/MU uke 1 og 2
Uker/dager Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Uke 1 - Vg2 Vg3 Vg3 Vg1
Uke 2 Vg1 Vg3 Vg1 Vg2 Vg2

Timeplanene i VIS (Visma InSchool) blir oppdatert innen 05.01.21 slik at alle kan finne riktig rom. 

Til toppen