Foreldremøter på Vg1

Høsten 2020 ser vi oss dessverre ikke i stand til å gjennomføre fysiske foreldremøter på Ringerike videregående skole. Det vil i stedet bli lagt ut digital informasjon til foreldre og foresatte her.

Den situasjonen vi har nå med Covid-19 og krav til smittevern, samt svært begrenset romkapasitet i de midlertidige lokalene våre, gjør at det ikke er mulig for skolen å invitere til fysiske møter før jul. Vi håper derimot å kunne ønske velkommen til foreldremøter i januar 2021 når vi er på plass i nytt skolebygg i sentrum.

Informasjonsvideo fra rektor

Aktuell informasjon fra skolen vil bli publisert på skolens nettsider. Inntil videre vet vi ikke noe mer om når det blir mulig for foresatte å logge seg på Visma InSchool (VIS), men det blir lagt ut en sak om dette på nettsidene så snart det er klart. Alle foresatte oppfordres i første omgang til å sette seg inn i følgende informasjon fra Viken fylkeskommune:

Ordensreglementet

Fravær

Dersom du har behov for å snakke med noen i rådgivertjenesten eller helsesykepleier, kan du gjerne ta kontakt på telefon. For spørsmål knyttet til fag og undervisning kan du kontakte skolens pedagogiske ledere, som har ansvar for hvert sitt område.