Første dag med åpen kantine

Kantine - Klikk for stort bildeKø i kantinen Mari Solheim  

Mandag 18. januar kunne vi endelig åpne skolens nye kantine. Det er allerede blitt et populært tilbud hos elever og ansatte.

Mattilbud

I kantinen er det et sunt og godt utvalg matvarer, i tråd med Viken fylkeskommune sin satsning på helsefremmende kantiner. Hver dag er det to ulike alternativer med varm mat; en suppe og en annen varmrett. I tillegg er det f.eks. rundstykker, smoothie, yoghurt, kaldgrøt, frukt og drikkevarer til salgs. 

De flinke damene som drifter kantinen, Ida Marie Løbben og Bente Grina Otnæs, er opptatt av gode råvarer og mat som lages på stedet. Prisnivået er rimelig slik at flest mulig skal ha mulighet til å benytte seg av tilbudet. 

Kantine - Klikk for stort bildeDet er viktig å holde god avstand i køen. Mari Solheim  

Smittevern

Inntil videre kan vi bare ha 50 sitteplasser i kantinen, og det er viktig at alle sitter med god avstand. Det er også merking på gulvet, som en påminnelse om å holde god avstand når man står i kø. Den første dagen måtte det noen påminnelser til, men vi håper at alle etter hvert får gode rutiner for både spriting av hendene og å holde 1 meter avstand, også i kantinen. 

Orden og klasseansvar

Det er satt opp en ryddestasjon med plass til resirkulering, og alle må ta ansvar for å rydde opp etter seg selv i kantinen. I tillegg vil det være en klasse som hver dag har et spesielt ansvar for å sørge for at det er ryddig og pent i fellesområdene. Forhåpentligvis bidrar dette til at vi klarer å holde det like fint i kantinen fremover som det er nå. 

Kantine - Klikk for stort bildeRyddestasjonen Mari Solheim  

Til toppen