Praksisnær skolehverdag

Fredag 23. oktober inviterte Vg2 Reiseliv til te og foredrag i forbindelse med et prosjekt i faget 'Vertskapsrollen'.

Klikk for stort bilde"Vær vår gjest"-prosjektet Mari Solheim

Elevene i klasse 2RLA og vikarlærer Hege Ballari Rindal inviterte assisterende rektor på besøk for å praktisere det de har jobbet med i faget 'Vertskapsrollen' de siste ukene. Med overskriften 'Vær vår gjest' fikk elevene demonstrert at de både har lært mye om å ta imot gjester og kan sette teoristoffet ut i praksis.

Gjennom bordoppdekking, foredrag og samtale viste elevene hvordan de har jobbet med kompetansemålene i faget. De tok blant annet opp temaer som kommunikasjon og relasjonskompetanse, og delte erfaringer fra hvordan de anvender kunnskapene sine når de er på utplassering i bedrift.

Det ble et lærerikt og hyggelig besøk for den heldige gjesten, og et fint innblikk i hvordan teori og praksis kan kobles sammen i undervisningen.